Werken als machinist op een spoorkraan in Rotterdam

Heb jij ambitie om te werken als machinist op een spoorkraan in Rotterdam? Bekijk dan de vacature bij Van Oosterwijk Rail in Molenschot eens. Ons gezellige en hechte team is op zoek naar versterking voor de spoorwerkzaamheden in Nederland en België. Wie weet kom je straks bij ons werken als spoorkraanmachinist.

Hoe ziet het eruit wanneer je komt werken als machinist op een spoorkraan?

Als je komt werken als machinist op de spoorkraan heb je uitdagend en afwisselend werk. Als spoorkraanmachinist houd je je namelijk bezig met het verplaatsen van bouwonderdelen en -materialen van de spoorwerkzaamheden. Ons spoorkraanverhuurbedrijf heeft een 24/7 service en wij verwachten daarom ook flexibiliteit van onze werknemers. Hiervoor bieden wij een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden, een auto en mobiele telefoon van de zaak en een vaste machine voor jou als krolmachinist in de regio van Rotterdam.

 

Ontdek onze vergelijkbare vacatures

Zie je het zitten om ons toonaangevende bedrijf te komen versterken, maar wil je niet werken als spoorkraanmachinist of woon je juist in een andere regio? Ontdek dan onze vergelijkbare vacatures als:

Zo werk jij straks in een regio en functie die bij jou past!

Verstuur je sollicitatie als spoorkraanmachinist vandaag nog

Kom jij werken als spoorkraanmachinist in ons spoorkraanverhuurbedrijf? Verstuur je sollicitatie vandaag nog door het contactformulier in te vullen. Bij vragen over de vacature neem je telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0161-412552. Wij kijken uit naar je sollicitatie, wie weet kom jij werken als machinist op een spoorkraan!

Wil jij werken als machinist op een spoorkraan in Rotterdam?

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op