Krolmachinist in Noord-Brabant

  • ✓ 24/7 service

  • ✓ Ervaren machinisten

  • ✓ SCL-trede 3 gecertificeerd

Wilt u als krolmachinist bij spoorwerkzaamheden in Noord-Brabant, Utrecht of Rotterdam aan de slag gaan? Bekijk dan de vacatures van Van Oosterwijk Rail eens in Molenschot. Ons gezellige familiebedrijf zorgt ervoor dat de treinen in Nederland en België naar toebehoren blijven rijden en ons hechte team is op zoek naar versterking om dit te blijven verwezenlijken!

Wat doet een krolmachinist?

Als krolmachinist bij ons spoorkraanverhuurbedrijf werkt u aan de spoorwerkzaamheden die wij uitvoeren in Nederland en België. De naam van uw functie is afkomstig van de spoorkraan, een andere benaming voor spoorkraan is namelijk krol. De krol is een kraan, welke aangepast is om over een spoorrails te rijden, zodat de werkzaamheden soepel uitgevoerd worden. Binnen de functie als machinist voor de spoorkraan zal u werken met verschillende soorten krollen. Er zijn bijvoorbeeld spoorkanen voor transport, hijswerk en ook als machinist voor graafwerkzaamheden zal u ingezet worden.

Heeft u altijd al als krolmachinist voor de spoorwegwerkzaamheden willen werken?

Direct solliciteren phone iconTelefonisch contact

Welke vacatures voor krolmachinisten staan bij ons open?

Binnen ons gezellige team zijn wij op zoek naar versterking voor de spoorwerkzaamheden. Wij hebben verschillende vacatures voor spoorkraanmachinist open staan:

Bekijk de vacature in uw regio en solliciteer direct op uw nieuwe baan. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Solliciteer direct op uw droombaan als machinist van de krol

Gaat u binnenkort als krolmachinist aan de slag? Solliciteer eenvoudig via ons contactformulier en wie weet bent u degene die binnenkort ons hechte team komt versterken. Wij kijken in ieder geval al uit naar uw sollicitatie! Heeft u nog vragen over de functie of vacatures? Wij staan u telefonisch graag te woord, bel ons op het nummer 0161-412552.  

Van Oosterwijk Rail graafmachine machinist

Wordt dit binnenkort jouw nieuwe werkplek? Solliciteer nu!