Werken als krolmachinist in Rotterdam

Heb jij altijd al willen werken als krolmachinist in de omgeving van Rotterdam? Dan is dit je kans! Spoorkraanverhuurbedrijf Van Oosterwijk Rail in Molenschot is op zoek naar versterking van hun hechte team. Wij zoeken flexibele machinisten voor het uitvoeren van de spoorwerkzaamheden in Nederland en België.

Wat bieden wij als je komt werken als krolmachinist?

Als spoorkraanmachinist in Rotterdam voer je spoorwerkzaamheden uit. Tijdens deze werkzaamheden bestuur je de spoorkraan, oftewel krol. Deze spoorkraan is speciaal geschikt voor onderhoud op het spoor.  Kom je werken als krolmachinist in ons toonaangevende spoorkraanverhuurbedrijf, dan profiteer je van vele voordelen. Zo bieden wij een goed salaris, zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, een vaste graafmachine en een auto en mobiele telefoon van de zaak. Zo voer je als het best je werkzaamheden uit.

 

Heb je ook de andere vacatures in de regio bekeken?

Ben je geïnteresseerd in een baan binnen ons gezellige familiebedrijf, maar wil je niet als een krolmachinist aan de slag? Bekijk dan onze andere vacatures binnen deze regio:

Zo voer je straks spoorwerkzaamheden uit binnen een functie die bij jou en je ervaringen past.

Solliciteer eenvoudig op de functie van krolmachinist

Als je graag wilt komen werken als krolmachinist in ons gezellige familiebedrijf, verstuur dan eenvoudig je sollicitatie via het contactformulier. Wanneer je nog vragen hebt over de functie, ons bedrijf of andere zaken bel je ons op 0161-412552. Wij staan je graag te woord en kijken uit naar je sollicitatie!

Wil jij werken als krolmachinist bij de spoorwerkzaamheden in de regio Rotterdam?

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op