Werken als graafmachinist in Utrecht

Heb jij altijd al willen werken als graafmachinist in de omgeving van Utrecht? Dan is deze vacature precies wat jij zoekt! Het team van Van Oosterwijk Rail in Molenschot is op zoek naar versterking. Ons bedrijf verleent spoorwerkzaamheden in Nederland en België. Wij zijn op zoek naar een machinist voor onze graafmachines.

Wat bieden wij wanneer jij komt werken als graafmachinist?

Ga jij aan de slag als machinist bij ons spoorkraanverhuurbedrijf, dan kom je terecht in een warm en hecht team. Je wordt ingezet bij werkzaamheden aan het spoor en werkt hierin samen met je collega’s, zoals de spoorkraanmachinisten uit Utrecht. Binnen deze functie bieden wij je een interne opleiding aan, om bijvoorbeeld je TCVT-certificaat te behalen. Wij bieden uitdagend en afwisselend werk en verwachten flexibiliteit van jou als werknemer. Daarnaast ontvang jij zowel een iPhone als een bedrijfswagen.

 

Welke vacatures als graafmachinist hebben wij nog meer open staan?

Heb jij ambitie om graafmachinist voor spoorwerkzaamheden te worden, maar woon je niet in de omgeving van Utrecht? Kom dan werken als graafmachinist in één van de andere regio’s. De volgende vacatures staan bij ons open:

Zo vind je een baan die bij jou past in de omgeving van jouw woonplaats.

Verstuur je sollicitatie voor graafmachinist (spoorkraan) vandaag nog

Zie jij het wel zitten om te komen werken als graafmachinist bij ons bedrijf in spoorwerkzaamheden? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature! Dit kan door je motivatie en CV te mailen naar info@vanoosterwijkrail.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag. 

Wil jij werken als graafmachinist in de omgeving van Utrecht?

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op