Graafmachinist in de omgeving van Utrecht

  • ✓ 24/7 service

  • ✓ Ervaren machinisten

  • ✓ SCL-trede 3 gecertificeerd

Heeft u altijd al als graafmachinist voor de spoorwegwerkzaamheden in de omgeving van Utrecht, Rotterdam of Noord-Brabant willen werken? Bekijk dan de vacatures van Van Oosterwijk Rail in Molenschot eens. Ons gezellige familiebedrijf voert met spoorkranen, graaf- en andere machines projecten op en rondom spoorwegen uit. Wij zijn op zoek naar toppers van machinisten die ons team komen versterken!

Wat doet een graafmachinist?

Als graafmachinist bij ons spoorkraanverhuurbedrijf houdt u zich niet alleen bezig met graven, want een graafmachine is namelijk voor meer werkzaamheden inzetbaar. Dit veelzijdige voertuig laadt en lost ook vrachtwagens en verzet grond. In deze functie wordt u ingezet voor sloopwerkzaamheden, hijsen, bomen verwijderen, ladingen verplaatsen en grond verdichten. Samen met onze kraanmachinisten vormt u zo een sterk team binnen onze projecten.

Heeft u altijd al als graafmachinist voor de spoorwegwerkzaamheden willen werken?

Direct solliciteren phone iconTelefonisch contact

Welke vacatures voor graafmachinisten staan bij ons open?

Wij zijn in Midden- en Zuid-Nederland op zoek naar verschillende machinisten voor onze graafmachines. Bekijk de volgende vacatures maar eens:

Wij zijn benieuwd naar uw sollicitatie en kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in ons familiebedrijf!

Solliciteer direct op de vacature voor machinist van de graafmachine (spoorkraan)

Wilt u solliciteren op de vacature voor graafmachinist? Dit kan eenvoudig online door het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook te bereiken via ons e-mailadres info@vanoosterwijkrail.nl. We kijken uit naar uw sollicitatie, wie weet bent u binnenkort onderdeel van ons gezellige en hechte team!

Van Oosterwijk Rail graafmachine machinist

Wordt dit binnenkort jouw nieuwe werkplek? Solliciteer nu!