Vacature spoorkraanmachinist Utrecht

Heb jij deze vacature voor spoorkraanmachinist in Utrecht al gezien? Binnen het hechte team van Van Oosterwijk Rail in Molenschot zijn wij op zoek naar versterking voor de spoorwerkzaamheden in Nederland en België. Lees snel verder en wie weet verwelkomen we jou binnenkort wel in ons gezellige familiebedrijf.

Hoe ziet de vacature voor spoorkraanmachinist eruit?

De vacature voor spoorkraanmachinist gaat over een afwisselende functie binnen het onderhoud en de reparatie van sporen door heel Nederland en België. Wanneer je ons spoorkraanverhuurbedrijf komt versterken ontvang je een goed salaris, een interne opleiding, gunstige arbeidsvoorwaarden, een auto en een mobiele telefoon van de zaak. Als krolmachinist bestuur je de spoorkraan, die speciaal geschikt is voor werkzaamheden op het spoor. Hiervoor krijg je een eigen vaste machine toegewezen, zodat je jouw werkzaamheden zo goed mogelijk kan verrichten.

 

Bekijk ook onze vergelijkbare vacatures

Ben je op zoek naar een andere functie binnen de spoorwerkzaamheden of woon je in een andere regio? Wellicht zijn een van de volgende vacatures dan iets voor jou:

Solliciteer vandaag nog op de vacature voor spoorkraanmachinist of een andere vacature die bij jou past!

Verstuur jouw sollicitatie en kom bij ons werken als spoorkraanmachinist

Spreekt de vacature voor spoorkraanmachinist jou wel aan? Verstuur dan vandaag je CV en motivatie nog door ons contactformulier in te vullen. Bij vragen over de functie mag je altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0161-412552. Wij beantwoorden graag de vragen die jij hebt en misschien maak jij straks wel deel uit van ons gezellige team!

Bekijk deze vacature voor spoorkraanmachinist in Utrecht

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op