Vacature krolmachinist in Utrecht

Heb jij onze vacature voor krolmachinist in Utrecht al bekeken? Wij van Van Oosterwijk Rail in Molenschot zijn op zoek naar versterking van ons familiebedrijf. Ons spoorkraanverhuurbedrijf voert onderhoud en werkzaamheden aan het spoor in Nederland en België uit. Wij zijn op zoek naar toppers van machinisten voor deze spoorwerkzaamheden.

Hoe ziet de vacature voor krolmachinist eruit?

De vacature voor krolmachinist gaat over een uitdagende, afwisselende en flexibele functie binnen ons spoorkraanverhuurbedrijf. Als krolmachinist bestuur je een spoorkraanmachine, ook wel een krol genoemd. Deze spoorkraan is speciaal voor werkzaamheden op het spoor. Als spoorkraanmachinist in de regio van Utrecht houd jij je bezig met het verplaatsen van bouwmaterialen en andere zware bouwonderdelen. Binnen deze functie bieden wij je een goed salaris, gunstige arbeidsvoorwaarden, een auto en een mobiele telefoon van de zaak.

 

Welke vergelijkbare vacatures hebben wij open staan?

Ziet jij het wel zitten om als machinist in ons gezellige bedrijf aan de slag te gaan, maar dan in een andere regio of functie? Bekijk onze vergelijkbare vacatures eens:

Vind een functie in de regio die bij jou past en wie weet word jij binnenkort hartelijk ontvangen door ons hechte team!

Solliciteer vandaag nog op jouw droombaan als krolmachinist

Is de vacature voor krolmachinist jouw droombaan? Wacht niet langer en solliciteer direct door jouw CV en motivatie te mailen naar info@vanoosterwijkrail.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb jij nog vragen over de functie of ons familiebedrijf? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Solliciteer direct op deze baan binnen de spoorwerkzaamheden

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op