Vacature graafmachinist in regio Rotterdam

Bekijk de vacature voor graafmachinist in de regio Rotterdam bij Van Oosterwijk Rail in Molenschot eens. Ons familiebedrijf voert spoorwerkzaamheden in Nederland en België uit. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar machinisten voor onze graafmachines. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Hoe ziet de vacature voor graafmachinist eruit?

Als machinist van de graafmachines bij ons spoorkraanverhuurbedrijf houd je je bezig met onder andere sloopwerkzaamheden, landingen verplaatsen, de grond dichten en hijsen. Niet alleen in de regio Rotterdam, maar ook als graafmachinist in Noord-Brabant kun je bij ons aan de slag. Wij bieden als werkgever:

  • Afwisselend en uitdagend werk
  • Een hecht en gezellig team
  • Een interne opleiding
  • Een iPhone
  • Een bedrijfsauto

Genoeg redenen om als een graafmachinist bij ons aan de slag te gaan dus!


Welke vacatures in de regio hebben wij nog meer open staan?

Heb jij geen interesse in de vacature voor graafmachinist, maar wil je wel bij ons in de regio Rotterdam werken? Ook de volgende vacatures staan in deze regio bij ons open: Solliciteer eenvoudig op de vacature naar keuze en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Solliciteer direct op de functie van graafmachinist (spoorkraan)

Solliciteer direct op de vacature voor graafmachinist door ons contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen met je motivatie en CV. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoetkomen! Heb jij nog vragen of opmerkingen over de functie? Stel ze telefonisch door te bellen naar het nummer 0161-412552. Wij staan je graag te woord!

Wil jij als graafmachinist in de omgeving van Rotterdam aan de slag gaan bij spoorwerkzaamheden?

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op