Vacature graafmachinist in Noord-Brabant

Wanneer je altijd al als machinist voor spoorwerkzaamheden heeft willen werken, is deze vacature als graafmachinist in Noord-Brabant precies wat jij zoekt. Familiebedrijf Van Oosterwijk Rail in Molenschot zoekt versterking van het team. Wij verbeteren en onderhouden de sporen in Nederland en België, zodat de treinen goed blijven functioneren.

Wat bieden wij in de vacature voor graafmachinist?

Solliciteer je op de vacature voor graafmachinist bij ons spoorkraanverhuurbedrijf, dan ben je op zoek naar afwisselend en uitdagend werk binnen een hecht familiebedrijf. Als machinist van de graafmachine ga je aan de slag met bijvoorbeeld hijsen, sloopwerkzaamheden, ladingen verplaatsen en de grond verdichten. Deze functie staat niet alleen in Noord-Brabant open. Wij zijn namelijk ook op zoek naar een graafmachinist in de regio van Utrecht. Als werkgever bieden wij:

  • Flexibel werk
  • Een interne opleiding
  • De beschikking over een iPhone
  • Een bedrijfswagen

Daarnaast hebben wij een klein en gezellig team, waardoor je met plezier naar het werk gaat! Zie je deze voordelen wel zitten, maar wil je niet als graafmachinist aan de slag? Kom dan bij ons werken als kraanmachinist in Noord-Brabant.

Solliciteer eenvoudig op de functie van graafmachinist (spoorkraan)

Ben je van ons als werkgever overtuigd? Zorg dan dat wij enthousiast worden van jouw sollicitatie! Deze verstuur je eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Bij aanvullende vragen over de vacature voor graafmachinist zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 0161-412552. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Bekijk deze vacature voor graafmachinist in Noord-Brabant.

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op