Werken als kraanmachinist in Noord-Brabant

Heb je ambitie om te werken als kraanmachinist in Noord-Brabant? Bekijk dan de vacature van Van Oosterwijk Rail in Molenschot eens. Ons familiebedrijf voert spoorwerkzaamheden in Nederland en België uit en is nu op zoek naar versterking van het hechte en gezellige team. Lees snel verder als dit jou wel wat lijkt.

Kom jij bij ons werken als kraanmachinist?

Wanneer je bij ons spoorkraanverhuurbedrijf komt werken als kraanmachinist in ons team ontvang je een goed salaris en gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een vaste graafmachine. Als kraanmachinist in Noord-Brabant zul je ingezet worden bij de diverse spoorwerkzaamheden, van onderhoud tot reparatie. Je houdt je bezig met het verplaatsen en tillen van bouwonderdelen en -materialen. Het hebben van technisch en ruimtelijk inzicht zijn belangrijke eigenschappen in dit beroep. Daarnaast houd je je uiteraard aan alle veiligheids- en verkeersmaatregelen om de werkzaamheden zo veilig mogelijk te laten verlopen.

 

Bekijk onze vergelijkbare vacatures

Heb jij geen interesse om bij ons te komen werken als kraanmachinist in deze regio of zoek je juist een andere functie in Noord-Brabant? Wellicht zijn deze vergelijkbare vacatures iets voor jou:

Het is allemaal mogelijk bij ons familiebedrijf!

Verstuur je sollicitatie als kraanmachinist (spoorkraan) eenvoudig via het contactformulier

Ben jij enthousiast en wil je komen werken als kraanmachinist in ons gezellige bedrijf? Je sollicitatie verstuur je eenvoudig via ons contactformulier. Heb je eerst nog vragen die je beantwoord wil hebben, voordat je solliciteert? Wij staan je graag telefonisch te woord. Je bereikt ons op 0161-412552.

Kom je werken als kraanmachinist in Noord-Brabant

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op