Vacature kraanmachinist in regio Rotterdam

Heb jij onze vacature voor kraanmachinist in de regio Rotterdam al bekeken? Het team van Van Oosterwijk Rail in Molenschot zoekt versterking voor de spoorwerkzaamheden in Nederland en België. Lees snel verder en wie weet kom jij straks werken als kraanmachinist in de omgeving van Rotterdam!

Hoe ziet de vacature voor kraanmachinist eruit?

Als kraanmachinist voor spoorwerkzaamheden til en verplaats je zware bouwmaterialen en-onderdelen voor het onderhoud en de reparatie van het spoor. Ruimtelijk en technisch inzicht is hierbij van belang. Daarnaast houd je je aan de veiligheid en geldende verkeersregels. Bij ons spoorkraanverhuurbedrijf krijg je daarvoor een goed salaris en gunstige arbeidsvoorwaarden. Wanneer je bij ons komt werken als kraanmachinist krijg je een vaste graafmachine, een bedrijfsauto en een mobiele telefoon. Heb je geen interesse in de vacature voor kraanmachinist, maar ben je op zoek naar een andere functie? Dan is de vacature voor krolmachinist in de regio van Rotterdam misschien wel iets voor jou.


Komen werken als kraanmachinist in onze andere regio’s

Wil jij graag bij ons komen werken als kraanmachinist, maar dan in een andere regio? Bekijk dan de volgende vacatures als: Wij kijken ernaar uit om je in de regio van jouw woonplaats te verwelkomen binnen ons gezellige team!

Kom bij ons werken als kraanmachinist (spoorkraan)

Heb jij interesse in de vacature voor kraanmachinist? Solliciteer dan eenvoudig op deze functie in de regio naar keuze. Stuur ons jouw CV en motivatie naar info@vanoosterwijkrail.nl. Mocht je nog vragen over de vacature of de functie hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden uje vragen graag en kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je vragen over onze vacature?

stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren machinisten om ons vaste team te versterken.

Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail
Graafmachinist | Van Oosterwijk Rail

Neem contact op